Amenajare Parc Gară în orașul Odobesti

posted in: Stiri si Noutati | 0

În luna iunie, Primăria Odobești a scos la licitație contractul de achiziție publica de lucrări (proiectare+executie+dotări) în scopul realizarii obiectivului „Amenajare Parc Gară în orașul Odobesti”.
Proiectul este finantat din fonduri ale Uniunii Europene prin Programul Operational Regional POR 2014-2020, Axa prioritara 13.

Contractul cuprinde:
A. Servicii de Proiectare: Documentatie Tehnica pentru obținerea Autorizației de Construire, Documentație Tehnică pentru Organizarea Execuției, Documentație pentru obținerea avizelor și a acordurilor, Proiect Tehnic, Detalii de Execuție;
B. Execuție Lucrări: de amenajare spații verzi și locuri de recreere, pe o suprafață totală de 4,8 mii mp. Pe această suprafață vor fi executate urmatoarele lucrări:
– amenajare spatii verzi (gazon si trandafiri)
– alei pietonale
– zone cu aparate fitness
– parcari auto
– platforma amplasare toalete ecologice

De asemenea, parcul:
– va fi echipat cu mobilier urban: bănci, coșuri de gunoi, toalete ecologice și aparate fitness
– va fi prevăzut cu sistem de iluminat propriu, alcătuit din stâlpi de iluminat cu sursa de iluminat LED
– va fi prevazut cu sistem de supraveghere video

Valoarea estimata este de: 567 mii lei
Data limita depunere a ofertelor – 25.07.2019

Prin realizarea proiectului „Amenajare Parc Gara în Orașul Odobești” se urmărește îndeplinirea obiectivelor cuprinse in Strategia de Dezvoltare Locala a Orasului Odobesti 2014-2020, in ceea ce priveste crearea de spatii verzi, de locuri de petrecere a timpului liber, cu diverse activități, care sa ofere oportunitati de distracție și confort, pentru toți locuitorii orașului dar și pentru turiști, obiective aflate in corelare cu Strategia de dezvoltare a judetului Vrancea, pentru aceeasi perioada. ( Proiectul 11 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *