Artistul Adrian Jugaru a ajuns cu lucrările sale la New York

posted in: Stiri si Noutati | 0

10570473_890492264308662_3152361704642760528_nVa avea o expoziţie de colaje pe 8 august

Adrian Jugaru, tânărul din Odobeşti, la numai 29 de ani ajunge cu arta sa de colaje, începută dintr-un hobby, tocmai la New York. Cu titlul “Come sail your ships around me” , expoziţia va putea fi admirată pe 8 august în locaţia 228 East 71 st –  Manhattan, New York , NY şi va cuprinde atât colaje tradiţionale, adică decupaje pe hârtie, cât şi digitale. O parte dintre acestea vor fi scoase la vânzare, banii urmând să fie donaţi către World Youth Alliance, o organizaţie nonguvernamentală care activează la nivel internaţional pentru apărarea demnităţii umane.

Adrian spune că în luna iunie un colaj de-al său a fost licitat pentru suma de 1.000 de lei în cadrul evenimentului  “Balul de la Castel”, organizat în Iaşi, de către Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany, suma fiind donată acestei organizaţii care se ocupă cu îngrijirea copiilor cu dizabilităţi.

Până acum, tânărul din Odobeşti a  expus în oraşul natal, Bucureşti, Nanyang-Singapore, Londra, cea de la New York fiind cea de-a treia expoziţie personală. Spune că iubeşte ce face şi se bucură când lucările sale dau de gândit sau trezesc emoţie celor care le admiră. Colajele lui Adrian pot fi cumpărate de pe saatchiart.com/adrian.jugaru şi o parte dintre ele pot fi văzute pe facebook.com/jugadi.colaje. Lucrarile sale au aparut deja în reviste precum Lit’n’Image, Empty Mirror, The art of Collage sau Articulaction Art Review.

Sursa: Ziarul de Vrancea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *