Atelier de creaţie pentru copii

posted in: Stiri si Noutati | 0

Odobesti_Atelier_Craciun_2015Casa de Cultură din Odobeşti organizează în perioada 14-24 decembrie, în zilele lucrătoare, de la ora 12, un Atelier de creaţie pentru copii, prin care doreşte să stimuleze creativitatea celor mici şi generozitatea celor mari.

Proiectul se va încheia în ajunul Crăciunului prin organizarea unei expoziţii tematice cu picturi, desene şi colaje, cu lectură publică din clasicele poveşti de Moş Ajun şi Moş Crăciun, colinde, obiceiuri de Naşterea Domnului şi cântece de Stea.

În cadrul acestui demers educaţional joi, 17 decembrie, la orele 11, va avea loc un concert de colinde la sala “Constantin Apostol” din strada Libertăţii nr. 124. La Atelierul de creaţie sunt invitaţi preşcolari, elevi, studenţi, părinţi şi cadre didactice din Odobeşti şi împrejurimi pentru a transmite fiecare din cunoştineţele sale şi a contribui la permanentizarea tradiţiilor româneşti şi a obieciurilor de sfârşit de an.

Acest Atelier nu este interzis celor mari. Dimpotrivă, dacă oamenii de afaceri din Podgorie vor să se alăture iniţiativei autorităţilor şi doresc să sprijine în mod direct proiectul, pot oferi personal cadouri celor mici. Ar fi şi ocazia ca mediul de afaceri să descopere lumea de poveşti şi vise pe care Casa de Cultură şi Biblioteca Publică încearcă să o ţină vie prin aceste iniţiative şi proiecte. Vă aşteptăm cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *