Au început lucrările la rețele de apă și canalizare din Odobești

posted in: Stiri si Noutati | 0

 

Astazi, in cartierul Mihai Sturza au fost demarate lucrarile de extindere a sistemului de apa si canalizare în orasul Odobesti, care fac parte din proiectul regional ”Extinderea si modernizarea sistemului de alimentare cu apa si canalizare, Judetul Vrancea” – etapa a II-a. Panglica a fost taiata de presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, directorul CUP, Gheorghe Vasilescu si de primarul orasului Odobesti, Daniel Nicolas.

Lucrarile care au demarat astazi în cartierul ”Mihail Sturza” fac parte din proiectul ”Retele apa si canalizare în gruparea Odobesti”, care deserveste în total o populatie de circa 18.000 de locuitori, din localitatile Odobesti, Jaristea si Bolotesti.

La Odobesti va avea loc extinderea sta?iei de tratare a apei, va fi reabilitata reteaua de apa pe o lungime de 500 de metri si va fi extinsa pe o lungime de 5000 de metri. Totodata, va fi reabilitata reteaua de canalizare pe o lungime de 600 de metri si va fi extinsa pe o lungime de 9000 de metri.

Valoarea totala a contractului este de 10.5 milioane euro, din care 85% reprezinta fonduri europene, 13% subventii de la bugetul de stat si 2% contributa de la bugetul local.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *