Caravana Şcolii de Vară de la Adjud a ajuns la Odobeşti

posted in: Stiri si Noutati | 1

thumbnail2.phpCaravana Şcolii de Vară a ajuns ieri în Odobeşti, la Centrul de Plasament, iar astăzi va poposi în nordul Vrancei, la Homocea, Lespezi şi Costişa.

Caravana Şcolii de rit Vară a fost un proiect îndrăzneţ, iniţiat la Adjud, prin care s-a urmăintegrarea copiilor în centrul universului cunoaşterii. „Utilizând metode noi, interactive, copiii au şansa de a-şi exprima propriile dorinţe, de a propune jocuri şi activităţi, de a crea într-un spaţiu familiar acestora, generând o nouă abordare a dezvoltării personale. Pe uliţele satelor, în mijlocul copilăriei, prof. Nicoleta G. Spiridon şi prof. Gina Pinzaru, alături de voluntari, parteneri şi sponsori, urmăresc a creiona o lume în care şcoala îmbracă alte forme, jocul defineşte personalitatea iar educaţia permite un nou acces către o lume plină de învăţăminte”, se arata în comunicatul remis ZdV de către organizatorii proiectului.

Acest eveniment educativ presupune deplasarea cadrelor didactice care au iniţiat acest proiect (prof. Spiridon Nicoleta Gabriela, Grădiniţa Nr. 4 Adjud şi Pînzaru Gina de la Şcoala Gimnazială Homocea) alături de voluntarii în mai multe localităţi din Vrancea şi Bacău unde se derulează activităţi interdisciplinare, jocuri interactive, drumeţii şi multe alte surprize cu cei mici. Proiectul de vacanţă a fost realizat cu sprijinul primăriilor din Adjud, Homocea, Ploscuţeni, Huruieşti, a Asociaţiei Umanitare Iniţiativa DA, a Parohiei Ortodoxe Ploscuţeni şi a firmelor Cos & Alex SRL şi Duculica SRL din Homocea.

Sursa: Ziarul de Vrancea

  1. stanciu grigore

    Ma bucur ce faceti pentru copii indiferent de unde provin accesti copii va multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *