Centrul de Informare Turistică Odobeşti va fi gata în iunie

posted in: Stiri si Noutati | 0

IMG_0751Primăria Odobești a demarat lucrările de implementare a proiectului Centrului de Informare Turistică a oraşului. Primarul Daniel Nicolaş a declarat că prin amenajarea acestui centru, localitatea va deveni cu adevărat un punct important în turismul vrâncean, datorită situării sale la confluența a două drumuri naționale, iar geografic la granița dintre deal și câmpie.

„Deja ne aflăm în faza de implementare şi sperăm ca în luna iunie să finalizăm construcţia urmând să trecem la dotarea centrului. Prin realizarea acestui proiect realizăm încă un punct din Strategia de dezvoltare a orașului, în care un capitol important este rezervat turismului. În luna august acest Centru trebuie să fie funcțional, iar la Festivalul Tradițional Toamna Odobeșteană 2015 prin intermediul Centrului dorim să promovăm tradițiile și evenimentele din orașul nostru“, ne-a spus primarul oraşului Odobeşti, Daniel Nicolaș.

Ceea ce părea un vis cu doar câțiva ani în urmă, începe să prindă contur, iar Odobeștiul are toate şansele să devină prima stațiune turistică din Vrancea după 1989. Aceasta și datorită investițiilor masive pe care autoritățile locale le-au făcut în protejarea naturii și utilizarea energiei alternative.

Sursa: Monitorul de Vrancea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *