Centrul de Sănătate Multifuncțional din Odobeşti va fi inaugurat astăzi

posted in: Stiri si Noutati | 0

Primar Spital FBPreşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, împreună cu primarul Daniel Nicolaş vor inaugura, azi, Centrul de Sănătate Multifuncțional din Odobeşti. Ministerul Sănătăţii a aprobat deschiderea acestui Centru în urma demersurilor făcute de preşedintele Oprişan.
În cadrul Centrului de Sănătate Multifuncţional de la Odobești vor fi acordate consultaţii în specialităţile interne, pediatrie şi obstetrică-ginecologie. Decizia de înfiinţare a acestui centru vine după ce unitatea medicală din Odobești a fost desființată de Guvernul Boc.
Prin înființarea acestui centru, s-a modificat şi structura organizatorică a Spitalului Focşani, modificare solicitată de managerul Constantin Mândrilă. În centrul multifuncțional de la Odobești va funcţiona și un punct de recoltare a analizelor medicale. Reamintim că autorităţile din Odobeşti au transferat către Spitalul Judeţean, în 2013, spaţiile în care a funcţionat spitalul din localitate, în condiţiile în care unitatea a fost închisă la 1 aprilie 2011.
Centrul este amplasat în clădirea fostului Spital Orășenesc Odobești, care a fost reabilitat, modernizat și dotat și este gata să primească pacienții din orașul dintre vii și din localitățile învecinate, de la începutul lunii iulie.

Sursa: Monitorul de Vrancea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *