Crosul copiilor are loc sâmbătă, la Odobeşti

posted in: Stiri si Noutati | 0

Afis 1 Iunie 2015_okCasa de Cultură „C. C. Giurescu” din Odobeşti organizează sâmbătă, 30 mai, o serie de activităţi sportive şi artistice dedicate „Zilei Internaţionale a Copilului“. Manifestările vor debuta la ora 10.00 cu ediţia a II-a a Crosului copiilor, la care au fost invitaţi să participe elevi din unităţile de învăţământ din Odobeşti şi localităţile vecine. Crosul se va desfăşura în centrul localităţii, pe strada Libertăţii, linia de sosire aflându-se în faţa Bibliotecii Publice.
În acelaşi timp, în sala de cinema vor avea loc mai multe momente artistice, susţinute de elevii din oraş, de la Clubul „Prietenii cărţii“ şi Clubul Copiilor. Nu vor lipsi desenele pe asfalt şi o demonstraţie de karting. Evenimentele sunt organizate în colaborare cu Liceul Tehnologic, Liceul Teoretic „Duiliu Zamfirescu“ şi Clubul Copiilor din Odobeşti, cu sprijinul Primăriei.
Cei care doresc să participe la eveniment pot obţine informaţii la nr. de telefon 0237.676.545 sau pe email: culturaodobesti@gmail.com

Sursa: Monitorul de Vrancea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *