GALERIE FOTO: Dumnezeu să vă călăuzească pașii în viață și să vă ajute să aveți succes!

posted in: Stiri si Noutati | 0

IMG_2628Asta le-a urat primarul Daniel Nicolaș elevilor claselor a XII-a ai Liceului Teoretic „Duiliu Zamfirescu“ din Odobești, care azi au încheiat cei patru ani de liceu. S-a lăsat cu diplome, premii, aplauze și felicitări în sala de cinema „Constantin Apostol“. Bobocii i-au primit cu flori, iar profesorii cu versuri atent șlefuite. În jocul elevilor cu robe și tocă pe cap au intrat și părinții, care au fost felicitați pentru copiii pe care i-au crescut.

Primarul orașului Odobești, Daniel Nicolaș le-a dăruit elevilor un tablou cu o fotografie care înfățișează clasa I gimnazială din anul 1925 a Odobeștiului și le-a adresat câteva cuvinte.

„Dragi elevi, stimați profesori, sunt multe de spus în astfel de momente pentru că amintirile ne copleșesc, amintirile anilor de liceu sunt cele mai frumoase din viață. Cele mai frumoase prietenii se leagă în liceu, cele mai durabile lucruri și valori le învățăm în liceu și de multe ori stăm și ne aducem aminte de prima dragoste care s-a întâmplat tot în liceu, de primul diriginte pe care l-am avut și ne-a fost ca un părinte, mai bun sau mai aspru. Să știți că dirigintele vostru la fel ca și părintele vostru trebuie în viață să aibă o asprime bună și spun acest lucru pentru că doar așa puteți să învățați valorile societății, ale familiei, puteți să învățați pașii de care aveți nevoie pentru a merge mai departe în viață. Eu vreau să vă doresc succes în examenele care vă așteaptă. Vreau să vă urez să faceți istorie în viața voastră, pentru școala voastră, pentru voi și pentru familiile voastre, pentru orașul nostru“, le-a spus elevilor Daniel Nicolaș.

Totodată, primarul a ținut să mulțumească și celor implicați în proiectul BEST prin programul Erasmus+ pentru imaginea frumoasă pe care au făcut-o școlii și orașului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *