Elevii Liceului Teoretic au o nouă poartă de intrare

posted in: Stiri si Noutati | 0

IMG_4859Poarta de intrare în curtea Liceului Teoretic „Duiliu Zamfirescu“ a fost inaugurată azi de primarul orașului Odobești, Daniel Nicolaș, alături de inspectorul școlar general, Vasilica Zaharia și directorul Liceului, Neculai Florea. Poarta în stil maramureșean a dat ocazia atât autorităților publice locale cât și conducerii Inspectoratului Școlar Județean Vrancea să ureze copiilor care au de susținut examene «Succes!», iar celorlați o vacanță plăcută.

„În primul rând aș vrea să le urez tuturor celor care se află în examene sau în apropiere, multă baftă, mult succes și sunt convins că mă vor face să fiu mândru de ei. Știu că prin rezultatele pe care le vor obține anul acesta la examenele sfârșitului de an, fie la clasa a VIII-a, fie la clasa a XII-a vom obține un loc fruntaș în ierarhia școlilor din județul Vrancea. Eu am încredere în voi!“, a spus Daniel Nicolaș, primarul orașului Odobești.

Totodată, edilul și-a exprimat convingerea că elevii care vor intra pe această poartă o vor face cu demnitate și că vor aduce rezultate lăudabile în orașul Odobești. „Schimbăm astăzi intrarea principală a liceului și încercăm să fim mai drepți pe intrarea în școală. Sunt convins că toate cadrele didactice și conducerea școlii se vor îngriji de acest lucru, ca tinerii noștri elevi, începând cu clasa zero și până la cei din anul terminal, să pășească drept pe această poartă și niciodată să nu iasă pe ușa din dos. Le doresc tuturor, atât cadrelor didactice cât și elevilor să iasă din această școală pe ușa din față“, a conchis Daniel Nicolaș.

La final, a adăugat câteva cuvinte și inspectorul școlar general care a recunoscut, cu emoție, că Liceul Teoretic „Duiliu Zamfirescu“ a format-o atât ca elev cât și ca profesor mai târziu. „Vin la această școală cu mare drag pentru că aici am fost elevă în primii ani de școală. Aici am învățat să scriu și să citesc, aici am învățat cum trebuie să te comporți ca dascăl, aici am învățat cum trebuie să fii în viață cinstit, drept, bun. De fiecare dată când revin îmi amintesc acele momente în care doamna învățătoare cu mare răbdare mi-a pus creionul în mână. Știu că și voi dragi copii vă veți aminti aceste aspecte ale vieții de elev la fel peste ani“, a spus Vasilica Zaharia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *