Începe Toamna Odobeșteană!

posted in: Stiri si Noutati | 0

11949300_1612915295628317_3794376503839006759_nDragi odobeșteni!

 

Vineri, 11 septembrie 2015 începe Festivalul Tradițional „Toamna Odobeșteană“! Vă așteptăm pe toți să vă alăturați activităților ce vor avea loc în acest sfârșit de săptămână. Astfel, evenimentul va debuta cu Turneul de Fotbal „Odobești Grapes CUP“ desfășurat în parteneriat cu FRF și AJF Vrancea după care la ora 11.00 „Prietenii Cărții“ vă așteaptă la Bibilioteca Publică pentru un moment cultural.

Ziua de sâmbătă, 12 septembrie va debuta cu fotbal, lansare de carte la care vor participa reprezentanți ai Unităților Militare din Vrancea, Jandarmeriei, Asociației Veteranilor de Război și ai Asociației Cultul Eroilor. Ziua se va încheia cu un spectacol grandios la care va veni Andreaa Bălan, Vescan, Fuego, Alina Eremia, Speak, Mioara Velicu, Frankfurt și Vecinu’ Mitică, Nicu Paleru, Jean de la Craiova, Sylvie, Rocsana Marcu și Nicu Albu.

Duminică, 13 septembrie, va veni la Odobești IPS Ciprian, arhiepiscopul Buzăului și Vrancei care va participa la slujba de la Biserica „Sfântul Gheorghe“ din Caragea. Pasionații de sport pot participa la Turul de Ciclism Grapes MTB Race, Editia I. Urmeaza festivitățile de premiere pentru competițiile sportive, după care Inaugurarea Centrului de Informare Turistică și recitalul de muzică bizantină: protopsaltul grec Theodoros Vasilikos. După ora 18.00 Festivalul Tradițional „Toamna Odobeșteană“ se va încheia cu spectacol muzical-artistic în Centrul Civic.

 

Vă așteptăm cu mic cu mare pentru a vă alătura activităților din cadrul Festivalului Tradițional „Toamna Odobeșteană“ și pentru a petrece câteva zile de sărbătoare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *