Lemacons va construi locuinţele sociale din Odobeşti

posted in: Stiri si Noutati | 0

dsc_0635Societatea Lemacons SRL Galaţi va construi ansamblul de locuinţe sociale format din 60 de unităţi locative din oraşul Odobeşti. Firma a fost declarată câştigătoare după ce oferta sa de pe SEAP a fost considerată cea mai bună. Deşi valoarea estimată a lucrărilor a fost de aproximativ 8,5 milioane lei, plus TVA, firma câştigătoare a adjudecat lucrările cu suma de 6.890.000 lei, plus TVA.
Vă reamintim că Primăria Odobeşti va construi un ansamblu de locuinţe sociale format din 60 de unităţi locative, în cartierul Mihai Sturza, str. Dimitrie Constantinescu. Obiectivul este inclus în Programul construcţiilor de locuinţe sociale derulat conform Legii locuinţei nr.114/1996.  Fiecare bloc va fi format din demisol, parter, două etaje şi mezanin. „Lucrările vor începe în primăvara anului 2016“, a precizat primarul Daniel Nicolaş. În cadrul ansamblului de locuinţe vor fi construite garsoniere, apartamente cu două şi cu trei camere. Termenul de execuţie este de 18 luni. Proiectul mai prevede realizarea de spaţii de parcare şi locuri de joacă.
Primarul Daniel Nicolaş a ţinut să reamintească faptul că în perioada 2004-2015 s-au construit locuinţe ANL – garsoniere şi apartamente cu 2 camere, 4 blocuri cu 64 unităţi de locuit în cartierul  Mihai Sturza, 3 blocuri cu 48 unități de locuit pe  str. Smîrdan, locuinţe sociale, formate din  garsoniere şi apartamente cu 2 camere, 3 blocuri cu 48 unități de locuit situat pe  str. Muncii, dar şi 1 bloc cu 16 unități de locuit, situat pe str. Ştefan cel Mare.

Sursa: Monitorul de Vrancea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *