Meciul Romania-Norvegia GRATUIT pentru elevi

posted in: Stiri si Noutati | 0

Primăria Odobești, Liceul Teoretic Odobesti în parteneriat Federația Română de Fotbal organizează o excursie cu elevii claselor V-VIII care nu au împlinit 14 ani. Excursia va avea loc în data de 15 octombrie 2019 la București pe Arena Națională, pentru a putea participa si sustine echipa nationala in MECIUL ROMÂNIA-NORVEGIA.

Înscrierile se fac la Liceul Teoretic din Odobești si pe formularul de mai jos. Transportul, biletul de intrare la meci si o gustare sunt GRATUITE!

Terenul este suspendat de UEFA pentru spectatori . Regulamentul prevede în astfel de cazuri ca doar copiii care au varsta de 10 ani împliniți si pana la 14 ani neimpliniti, au acces pe stadion însoțiți de o persoană la un grup de 10 copii.

Împreună cu președintele Federației române de fotbal dl presedinte Sorin Burleanu si directorul Liceului Teoretic, prof. Nelu Taman organizăm această excursie.
Accesul pe stadion se face in baza tabelului cu CNP-ul si numele copiilor al insotitorilor, vizat de Federația română de fotbal, în sectorul si la locurile repartizate.

Persoanele care nu îndeplinesc aceste condiții, nu se află pe tabelul dat de federație nu au acces pe stadion.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *