ODO FOLK Festival – I Editie

posted in: Stiri si Noutati | 0

La Odobesti va avea loc duminica, 19 mai, in premiera un festival integrat de evenimente si muzica folk.

Din orasul viilor domnesti, din fata primariei pe strada Libertatii, nr. 113, vor lua startul rand pe rand: atv-urile, quad-urile si motocicletele de enduro la ora 09:00 care vor parcurge un traseu de aproximativ 100 km, moderat ca dificultate, care va include asfalt, macadam, alei viticole și drumuri forestiere.

La ora 10:00 va incepe Cupa Moldovei Mountainbike, competitie pentru bicicletele MTB, unde participantii au posibilitatea de a alege intre doua trasee, unul de 63 de km iar celalalt de 35 km. Ambele trasee vor oferi o experienta inedita pe un traseu conturat cu atentie printre dealuri, vai, poteci numai bune de gonit in viteza, coborari uimitoare si urcari asemenea.

Drumul podgoriilor vrancene pentru motocicletele de strada este al treilea eveniment care va incepe la ora 10:30 pe un traseu de 100 km ce va include diverse opriri la crame, degustari de vinuri si diverse surprize oferite de organizatori.

La ora 10:00 va incepe concursul de alergare-cros pentru copii si adulti.

Toate traseele sunt marcate corespunzator de catre organizatori, delimitate, mapate, cu diferite grade de dificultate in functie de competitie

 

La finalul traseelor, toti participanti sunt asteptati in centrul Orasului Odobesti la concerte de muzica folk sustinute Maria Gheorghiu, Walter Ghicolescu, Catalin Stepa, Florentina Corogeanu, Maricel Gavriloiu si vedeta Folk Emeric Imre, pentru a depana amintiri din timpul curselor si pentru a degusta  vinuri de Odobesti.

 

Sponsorii principali ai evenimentului sunt: Edil Dan Construct, Aurora Odobesti, Vincon Romania, Green Garden Odobesti, Tenuta, Lex Protect, Ursus si Coca-Cola.

Parteneri: Consiliul Judetean Vrancea, Salvamont, Directia Judeteana pentru Sport  si Tineret, IPJ Vrancea, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Vrancea, ACS Odobesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *