Palatul Copiilor din Odobesti va fi modernizat si dotat la standarde europene

posted in: Stiri si Noutati | 0

Palatul Copiilor din Odobesti, situat in strada Dobrogeanu Gherea nr.1 va fi modernizat si dotat la standarde europene cu peste 3 milioane de euro, prin POR 2014-2020, datorita eforturilor sustinute ale Primarului Daniel NICOLAȘ.
In cursul zilei de astazi a sosit rezultatul evaluarii
tehnico-financiare pentru proiectul “Imbunatatirea serviciilor educational recreative si a accesului la utilitati pentru populatia orasului Odobesti”, cod SMIS 126338. Astfel proiectul a fost declarat eligibil pentru a primi finantare, trecand in ultima etapa cea de contractare.
Obiectivul general al proiectului consta in cresterea calitatii vietii populatiei din orasul Odobesti prin imbunatatirea serviciilor educational recreative si a accesului la utilitati.
Obiectivele specifice ale proiectului sunt:
– Imbunatatirea serviciilor educational recreative destinate tinerilor prin modernizarea, reabilitarea si dotarea centrului multifunctional recreativ Palatul Copiilor, amenajare teren sport multifunctional si pista de mini-moto si karting;
– Imbunatatirea accesului la utilitati pentru populatia orasului prin extinderea si modernizarea retelei de canalizare si apa.
In cadrul acestui proiect, in cladirea Palatului Copiilor vor fi amenajate de ateliere de dans, pictura, muzica, informatica, stiintele naturii, karting, sah, si tenis de masa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *