Primarul Nicolaș a obținut 1 milion de euro pentru modernizarea drumurilor

posted in: Stiri si Noutati | 2

12274534_957986340940993_8049598195226186452_nAstăzi a fost semnat contractul de finanțare pentru acordarea ajutorului financiar nerambursabil în condițiile Programului Național de Dezvoltare Rurală. Astfel, Primăria orașului Odobești va putea pune în aplicare proiectu „Modernizare drumuri de exploatare agricolă orașul odobești, județul Vrancea“. Este vorba despre 1 milion de euro pe care primarul Daniel Nicolaș a reușit să-i aducă în orașul Odobești.

„Suntem prima localitate din Romania care a semnat contractul de finanțare nerambursabilă de un milion de euro pentru modernizarea drumurilor de exploatare agricolă. Sunt fericit!“, a scris primarul Daniel Nicolaș pe pagina sa de Facebook.

Imediat au apărut și primele reacții din partea locuitorilor orașului.Felicitări…și pentru cine vrea să aibă primar așa să se mute la Odobești simplu…avem nevoie să dăm calitate orașului…“, a scris Ionuț Farcalo. De asemenea, Dan Teodorașcu a postat următorul mesaj: „Felicitări domnule PRIMAR!!!Faptul că sunt plecat din Odobeşti de mai bine de 25 de ani nu pot să nu văd şi să nu apreciez activitatea dumneavoastră de edil al minunatului oraş pe care-l conduceți.Vă mulțumesc!!!!!“.

 

2 Responses

  1. Mariana Conduraru(Negura)

    Dupa exploatarea intensa de catre camioanele ce intrau si ieseau de la “Lemarpol”si dupa lucrarile de modernizare apa- canalizare,strada Beciul Domnesc a ramas o ruina,cand o sa asfaltati si aceasta strada?!!!

  2. Elvis+aneta

    Ne bucuram pt. un asemenea primar care de cand este primar a tot spus vreau un oras Odobesti modern , un oras de care locuitorii acestui orass sa fie mandrii ca locuiesc aici , un oras in care locuitorii pot aprecia dezvoltarea acestui oras pot aprecia performantele acestui primar , si cred ca nu se va oprii aici deoarece este omul care doreste din totdeauna mai mult doreste performanta , doreste sa faca ceea ce lea promis odobestenilor un oras care avanseaza ca modernizare , de acea asemenea primari din totdeauan vor continua sa cresca calitatea modernizarii a acestui oras , dar trebuie sa stie cetatenii acestui oras ca nu se va oprii aici , pt. asta si persoanele cu dizabilitati a acestui oras nu putem decat sai multumim pt. ceea ce face

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *