„Rugă. Poeme” – un volum semnat Rodica Soreanu

posted in: Stiri si Noutati | 0

Rodica Soreanu, scriitoare și pictoriță, și-a lansat azi la Odobești cel mai recent volum, „Rugă. Poeme” (Editura PapiruS Media, 2018) și a vernisat și o expoziție de pictură. Rodica T. Soreanu este membră a Ligii Scriitorilor din Vrancea și a publicat volumele: „Trup de aur” ; „Nesomnul florii” ; „Conștiința de cristal” ; „Altă vibrație” ; „Arta culinară (Tradiții focșănene)” ; „Strada inelului”. De asemenea, a publicat poezie în reviste, jurnale și în volume colective. În ce privește latura artistică, Rodica T. Soreanu a participat cu lucrări la peste 30 de expoziții de pictură, în Focșani, Reșița, Mediaș, Panciu, Buzău, Odobești, dar și peste hotare, în Italia, Japonia și Bulgaria. Lucrările sale au fost premiate la prestigioase concursuri din România și chiar din Italia.

Astăzi, ați ținut să mulțumească primarului Daniel NICOLAȘ și Casei de Cultură din Odobești pentru sprijin. “Aceasta este a opta carte pe care am tiparit-o la Roman, la editura unui preot. Nu a fost lansată în altă parte, aici este lansarea ei și vă mulțumesc pentru că ați venit aici și sunteți împreună cu mine la această bucurie pe care o împărtășesc cu dumneavoastra“, a spus Rodica Soreanu.

Pictoriţa Virginia Georgescu Hossu a avut numai cuvinte de laudă despre scriitoare. „Rodica Soreanu este locuitor al țării celor șapte arte. O încântă muzele toate, fac o horă și ea e în mijloc și canto și intrumente și pictură și teorie. Ce vreți mai mult?“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *