Simpozionul National “VITICULTURA ROMANEASCA IN AN CENTENAR”

posted in: Stiri si Noutati | 0

 

Orasul Odobesti a fost astazi gazda pentru Simpozionul National “VITICULTURA ROMANEASCA IN AN CENTENAR”. Evenimentul deschide Festivalului Traditional Toamna Odobesteana, editia a XIV-a si a reunit invitati de onoare ai administratiei centrale si locale. Subsecretarul de Stat, Maricel Dima, presedintele Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice, Valeriu Tabara, vicepresedintele Consiliului Judetean Vrancea, Danut Cristian si prefectul Sorin Hornea au fost cativa dintre cei care au fost prezenti la Simpozion.

Primarul Daniel Nicolas a tinut sa le multumeasca si celorlati edili din localitatile apropiate pentru prezenta la Odobesti. „Bine ati venit in Odobesti, orasul viilor domnesti! Pentru noi, odobestenii este o onoare ca Academia a organizat in an Centenar cea mai importanta manifestare la Odobesti“, a spus primarul Odobestiului, Daniel Nicolas.

In cadrul evenimentuli a fost vizitata Statiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Viticultura și Vinificatie Odobesti unde a avut loc un Simpozion tehnico-stiintific. De asemenea, invitatii au putut participa la o degustare comerciala de vinuri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *