Succes elevilor în anul școlar 2015-2016!

posted in: Stiri si Noutati | 0

IMG_6783Primarul Daniel Nicolaș și senatorul Cristian Dumitrescu au participat astăzi la deschiderea anului școlar 2015-2016 la cele două licee din orașul Odobești. La ambele unități de învățământ au găsit copii cu emoții, unii pentru prima zi de școală, iar alții pentru că sunt în ani terminali și urmează examene. Pregătiți pentru momentul în care elevii vor intra în clase au fost și părinții care nu au uitat că profesoarelor le plac florile.

Cei doi oficiali le-au transmis atât elevilor cât și cadrelor didactice și părinților succes în noul an școlar și rezultate cât mai bune. „O să fiu scurt pentru că cei mici sunt foarte nerăbdători să ajungă în clase. Vouă, dragi copii, vă urez să aveți parte de bucurii în acest an și în ziua Înălțării Sfintei Cruci vă doresc să vă înălțați peste așteptările noastre, peste așteptările părinților și la acest sfârșit de an să faceți cinste părinților voștri cu rezultate atât de bune încât fiecare dintre ei să spună «Copilul meu este cel mai bun!». Vă mulțumesc dragi părinți, mulțumesc cadrelor didactice și vă urez mult succes în noul an școlar“, a spus Daniel Nicolaș, primarul orașului Odobești.

„Dați-mi voie să-i urez bun venit noului director adjunct al Liceului Teoretic Nelu Taman. Îi urez să aibă succes alături de domnul director Florea, să facă tot ceea ce este mai bun pentru voi copii. În același timp, dați-mi voie să mulțumesc doamnei director adjunct Alina Galan pentru reușita programului Erasmus+, pentru tot ceea ce a făcut în acel mandat de director adjunct. Chiar dacă ne-a provocat o tristețe că a renunțat la această funcție, ne-a provocat o mare bucurie aflând motivul pentru care a făcut acest lucru și care este o mare împlinire în familia dumnealor de aceea le doresc multă sănătate și tot binele din lume“, a precizat Nicolaș în fața careului de la Liceul Teoretic „Duiliu Zamfirescu“.

Senatorul Cristian Dumitrescu și-a format un obicei ca la fiecare început de an să fie în Odobești și să le ureze școlarilor tot ceea ce este mai bun, minte multă și forță de muncă. „Lenin a spus multe lucruri, dar un lucru a rămas și va dăinui întotdeauna ca fiind extrem de adevărat. Un îndemn către tânăra generație, către copii, către cei care sunt pe băncile școlii «Învățați, învățați, învățați!». Acesta este și îndemnul meu. O să aflați de la părinți, o să aflați de la stimații voștri profesori, o să aflați din societate de ce trebuie să urmați acest îndemn. Credeți-mă pe cuvânt pentru că eu sunt senator de Odobești și îmi este drag să vin în fiecare an să vă văd aici cu fețele dumneavoastră frumoase și luminoase așteptând să intrați în clase“, a spus senatorul Cristian Dumitrescu, președintele Comisiei de Învățământ din Senatul României.

A doua oprire a fost la Liceul Tehnologic unde primarul Daniel Nicolaș a avut cuvinte de laudă la adresa colectivului format din cadrele didactice și angajații unității de învățământ. „Mă bucur și revin la acest liceul de fiecare dată cu mare drag și mare bucurie pentru că aici mă simt ca acasă și este un sentiment de emoție și de bucurie care mă încearcă de fiecare dată când vin la începutul de an școlar aici. Ați venit într-o școală unde veți găsi o familie. Un colectiv atât de unit al cadrelor didactice și al tuturor angajaților de aici nu am găsit nicăieri. Ei sunt familia voastră care v-au adoptat vremelnic, pentru patru ani, familia voastră care va avea grijă ca voi să creșteți mari, demni și drepți și să vă facă să fiți oameni mândri ai acestui oraș, oameni care să ne aducă bucurie prin rezultatele voastre, prin ceea ce veți face pentru noi“, a spus Daniel Nicolaș la Liceul Tehnologic. Totodată, el a salutat întoarcerea prof. Vasilica Zaharia, fostă inspector general al Inspectoratul Școlar Județean Vrancea. „Așa cum a spus domnul președinte Marian Oprișan, am avut cel mai performant inspector general școlar de după Revoluție în persoana domnișoarei Zaharia de la Liceul din Odobești. Bine ați revenit acasă!“, a mai precizat primarul Odobeștiului.

Senatorul Cristian Dumitrescu le-a împărtășit elevilor Liceului Tehnologic una din filosofiile sale de viață. „Pe mine m-a ajutat în viață un lucru enorm. Când am fost pus într-un loc, nu totdeauna am fost în locuri care mi-au plăcut, am zis că dacă tot am fost pus să fac chestia asta, s-o fac ca lumea pentru că și dacă stau și n-o fac tot trece timpul. Atunci s-a creat o anumită disciplină. Asta vă spun și vouă, ați venit la școală, învățați. Dacă tot ați venit la școală, învățați“, le-a spus senatorul Cristian Dumitrescu. El le-a urat succes atât elevilor cât și profesorilor în noul an școlar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *