SVSU Odobești va avea mașină de pompieri NOUĂ

posted in: Stiri si Noutati | 0

Orașul Odobești devine prima localitate care modernizează Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență prin fonduri nerambursabile. Astăzi la sediul AFIR Constanta, Daniel Nicolas primarul orașului Odobești a semnat contractul de finanțare în valoare de 1.399.762 RON.

„Un nou proiect important pentru comunitatea noastra a fost semnat astazi la sediul AFIR Constanta. Prin proiectul care finanteaza dotarea SVSU al orasului Odobesti, Vrancea, se achizitioneaza o noua autoutilitara de pompieri, un buldoexcavator, utilaj tocator vegetatie, deszapezire, echipamente si accesorii pentru functionarea serviciului în condiții de maximă siguranță și rapiditate.

Dupa cum se stie, pompierii odobesteni actioneaza nu numai in orasul nostru ci si in comunele Vartescoiu, Brosteni, Mera, Reghiu, Andreiasu si Jaristea asigurand inteventia rapida in caz de incendiu“, a spus primarul Daniel NICOLAȘ.

Asadar, de acest proiect vor beneficia toți locuitorii acestor comunitati . Valoarea proiectului este de aproximativ 1.400.000 RON

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *