Un secol de învățământ preșcolar Odobeștean

posted in: Stiri si Noutati | 0

Grădinița cu Program prelungit, nr. 1 Odobești și-a aniversat astăzi centenarul (1918-2018) sub titlul „Un secol de învățământ preșcolar Odobeștean”, 100 de ani plini de realizări, bucurii, 100 de ani care au dat orașului Odobești, județului Vrancea, tării și întregii lumi generații de copii.

Evenimentul a fost prezentat de directorul teatrului Municipal Focșani- Sorin Francu și de dna Veronica Batog- directorea Grădiniței cu program prelungit, nr. 1 Odobești. Printre invitați s-au numărat foste educatoare, copiii de “ieri” care au frecventat cursurile acestei grădinițe și astăzi ne reprezinta cu mândrie și succes în toate domeniile de activitate, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean, generația actuală de învățătoare, dar și tânăra generație de copii care se afla pe bancile gradiniței, însoțită de părinți și bunici,.

Protagoniștii acestui spectacol de excepție au fost însuși copiii Grădiniței nr. 1 Odobești, alături de corul parohiei Irești, Corul Pastorala condus de dirijorul Dumitru Săndulachi și educatoarele grădiniței care au oferit un moment de recital istoric, care a emoționat publicul.

La finalul evenimentului, participanții i-au mulțumit primarului Daniel NICOLAȘ și doamnei directoare Veronica Batog pentru invitație, și pentru organizarea unui astfel de eveniment atat de important la Odobești în anul Centenarului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *