Zilele Culturii Odobeştene – a IV-a ediţie

posted in: Stiri si Noutati | 1

Zilele Culturii Odobestene Afis (1) Zilele Culturii Odobestene AfisCasa de Cultură ”Constantin C. Giurescu”, organizează în perioada 12 – 16 octombrie a IV-a ediţie a Zilelor Culturii Odobeştene. Marţi la ora 17, în Foyerul Bibliotecii Publice va fi vernisat Salonul Internaţional de Grafică Satirică MILCOVERITAS, cu peste 50 de lucrări din 7 ţări, semnate de Costel Pătrăşcan–România, Konstantin Kazanchev–Ucraina, Boris Erenburg – Israel, Horia Crişan–România, Liviu Stănilă–România, Bogdan Petry – România, Huseyn Cakmak–Cipru, Carlos Amorim–Brazilia, Gianfranco Uber–Italia, Cristina Sampaio–Portugalia, Cristian Topan–România şi Constantin Pavel, graficianul focşănean fiind şi curatorul Salonului.

Miercuri la ora 17 va fi lansat albumul omagial „VIRGINIA HOSSU 40”  (Ed. Terra, Focşani, 2015) şi prezentată expoziţia itinerantă de colaje Folie à deux, a graficianului odobeştean Adrian JUGARU. Ambele evenimente se vor desfăşura in Foyerul Bibliotecii. Joi la ora 11, la Sala de lectură a Bibliotecii va fi lansată în premieră o carte de poveşti pentru copii (Ed. Atec, Focşani, 2015). Textul şi imaginile sunt realizate de graficianul Constantin PAVEL, care debutează astfel cu un volum pentru copii. În ultima zi a manifestărilor, vineri la ora 11, la Sala de cinema, odobestenii sunt invitaţi la un spectacol de dans şi muzică oferit de Clubul Copiilor şi Clubul de muzică. Evenimentele sunt realizate în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Cultură Vrancea, Liceul Tehnologic Odobeşti, Liceul Teoretic „Duiliu Zamfirescu” şi Clubul copiilor din localitate.

Va asteptăm cu drag!

  1. IzabelaPop

    Uite ca aflat un text foarte bun prezentat intr-o maniera dificil de gasit in netul din Romania. Acum, dupa ce am gasit acest articol, vreau sa va spun ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se trece ora, atunci fixati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu intarzia sa ajungeti la timp unde v-ati propus. Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *