Ziua Internațională a Copilului la Odobești

posted in: Stiri si Noutati | 0

Joi, 1 Iunie 2017, de Ziua Internațională a Copilului, Casa de Cultură ”Constantin C. Giurescu” a pregătit un program cu manifestări sportive, muzicale, cultural-artistice și divertisment pentru cei aflați la anii frumoși ai copilăriei.

Pe esplanda din fața Bibliotecii și în Grădina Publică vor fi amenajate spații speciale cu jocuri specifice vârstei, iar în Centrul Civic, prichindeii de la cercurile Casei de Cultură și de la Clubul Copiilor vor susține minispectacole. Va concerta în premieră la Odobești, Corala ”Diatonic” a Școlilor ”Nicolae Iorga” și ”Al. Vlahuță” din Focșani, în Foyer va fi vernisată o expoziție de desene, iar elevii de la cercul de karting vor prezenta o lecție de îndemânare și viteză.

Nu va lipsi ”Crosul Copiilor”, ajuns la a IV-a ediție, la care au confirmat participarea elevii Școlilor din Andreiașu de Jos, Pitulușa, Câmpineanca, Jariștea, Mera, Gugești, de la Liceul Teoretic „Ioan Slavici” din Panciu, Liceul Teoretic „Duiliu Zamfirescu” și Liceul Tehnologic din Odobești.

Manifestările se vor desfășura între orele 9:00-14:00 si sunt organizate în parteneriat cu instituțiile de învățământ din Odobești și localitățile vecine, cu sprijinul Primăriei, Consiliului Local, Poliției Orașului Odobești și nu în ultimul rând cu implicarea cadrelor didactice din localitate.

Vă așteptăm cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *